Hozzávalók
- 8 tojás fehérje
- 6 tojás sárgája
- 150 gramm cukrot
- 4 kanál napraforgó olaj
- 5 kanál forró víz
- 11 kanál búza liszt
- 1 kanál sütőpor keverve egy fél citrom levéve
- 7 kanál kakaó
- só
-
- Krém
- 2 tojás sárgája
- 100 g Porcukkor
- 4 kanál kakaó
- 1 kanál méz
- 4 kanál tej
- 200 g vaj
- 1 kanál rum lényeges
- Hozzávalók a szirup:
- 400 g víz
- 100 g cukrot
- 2 kanál capuccino por
- 1 kanál rum lényeges
- A hozzávalókat forraljuk pár percig lassú tűzön. Miután a szirup kész hozzáadjuk a rumot .
- Hozzávalók a máz:
- 100 gramm sötét csokoládé
- 40 g vaj
- 30 gramm friss tejszín
- 2 kanál méz
- Vágjuk a piskótát két rétegben. Öntsük a felét a szirupnak az alsó rétegre, és adjuk hozzá a tölteléket. Add hozzá a második réteget ,tetejére öntsük a maradék szirupot és azután a mázzal megkenjük ,a hűtőbe legalább 2 óra dermesztjük.
2 megjegyzés:
Nagyon jól néz ki! Amíg otthon laktam a szüleimmel , ha cukrászdából vettem sütit, szinte mindig ezt választottam!
Biztosan nagyon finom is!!!
Igen nagyon finom érdemes kiprobálni.
Megjegyzés küldése