Oldalak

2011. augusztus 28., vasárnap

Eljegyzési torta

A torta eljegyzéske készült még a múlt héten,de olyan sok dolgom volt ,hogy elfelejtetem lefényképezni.Mikor a tortát átadtam és megnyugodtam,hogy sikerült , akkor jutót eszembe ,hogy nem fényképeztem le.Szerencsémre egy olyan tálcára raktam, hogy vissza kellet hozzák és így megkértem, hogy adjanak fényképet róla.Ilyen bonyolult volt, hogy a tortát tudjam veletek is megosztani,ez persze nem az első ilyen esetem mert figyelmetlen vagyok, mindig a tortakészítésre koncentrálódok és mást elfelejtek.


A torta erdei gyümölcs krémmel volt megtöltve és tejszínnel díszítve, ez volt a kérés.A virágoktól elégé féltem, hogy, hogy fognak megállni mert nagyon meleg volt és nem tudtam úgy felverni a tejszínt mind ahogy kellet volna.De végül megálltak és a megrendelőnek is nagyon tetszett,így én is elégeted voltam a munkámmal.

8 megjegyzés:

Panna írta...

Gyönyörű lett. Még szerencse, hogy végül lett aki közreműködjön a fényképezésben is :))

Angi Angéla írta...

Nagyon szép lett!

Marika írta...

Nagyon szép lett! Kár lett volna, ha nem tudod megosztani velünk!

Rozsika írta...

Köszönöm

Biró Anikó írta...

Nagyon nagyon szep...gratula

Anyatigris írta...

És ha jól látom ez nem burkolt torta, hanem te simítod le ilyen szép egyenletesre a felületét.......Egyszerű torta, de mégis baromi mutatós a virágok és a színkombináció miatt! Gratula! Úgy látom tejszínnel való díszítés terén tőled is van mit tanulnom!:)

Rozsika írta...

Igen tejszínből van mindene ,burkolása és a rózsák is.

marisz57 írta...

Hát ez nagy munka volt! Gratulálok!