Oldalak

2011. október 24., hétfő

Szakmával kapcsolatos torták


 
.


5 megjegyzés:

Ditta tortái írta...

Nagyon jó lett Rózsika,én is formáztam már kekszes masszából,tényleg jó vele dolgozni:-)

Éva írta...

Nagyon ügyes vagy szép lett a torta!

marisz57 írta...

Nagyon találékonyan megoldod te ezeket a műszaki dolgokat!
A kekszszalámi a kekszdara vajjal összegyúrva?

Rozsika írta...

Köszönöm lányok,Marisz a kekszszalámi recept-
40dkg háztartási keksz, 1,5dl tej, 40dkg cukor, 5dkg kakaópor, 25dkg margarin, 1 evőkanál rum.






Elkészítése: a tejbe beletesszük a margarint, a cukrot és a kakaót és állandó kevergetés mellett felfőzzük, majd hozzáadjuk a rumot. A kekszet apró darabokra törjük, hozzáadjuk a felfőtt kakaós tejhez. Egy tálcára folpack fóliát terítünk, kiszedjük rá a masszát, szalámirúd formájúra göngyöljük. Néhány óra pihentetés után fogyaszthatjuk.

M@rti írta...

Jó lett nagyon ez a szerszám! A férfiak szokták értékelni az ilyesféle tortákat - tudom magamról. Meg is szenvedtem én is a "csiszológépemmel", de megérte. Jó kis kihívás!