Oldalak

2011. március 21., hétfő

Keresztelőre torta

Az unokatestvéremnek a kisfiának készítettem a keresztelőére.Csokikrémmel van megtöltve.A boltíves díszítést gum pástból készítettem.
A boltívek készítése lépésekbe
Megszárítottam,  hogy kemény legyen.

4 megjegyzés:

Cakeni írta...

Szia ,örülök hogy rád találtam,nagyon szép tortákat készítesz.Képzeld ,szégyen gyalázat hogy a cukrászkiálításról fogalmam se volt ,igy lemaradtam ,de nagyon bánom ,mert ritka az ilyen lehetöség ,írnál róla hogy milyen volt ? Láttál , tanultál valami hasznosat?
Várom a beszámolót:)
Szép estét ,ja és mostantól követem a blogodat:)

Angi Angéla írta...

Gyönyörű lett!!

Rozsika írta...

Szia én éppen azért vagyok ilyen informál mert ,az unokatestvémemé Szovátán a Wiltonos cég és dolgoztam náluk 2 évet,a cégel voltam én is kiálitáson annak idein.Minden évbe ugy készülok a programomal ,hogy tudjak elmenni.
Minden évbe új-uj cégek jönek a piacra(kezd fejlödni az országunk),ennek hála van egy cég ahol lehet bió festékeket vásárolni,van egy kolozsvári cég amelyiknél lehet vásárolni növényi,állati eredetü tejszint(magán személyek is).Ezzek engem nagyon érdekeltek mert tölem mindenki azt kerdezi hogy milyen fajta tejszint használok(idáig Puratoszost használtam ,mert nem voltam megelégedve a Hullalaval)
Nagyon rég otta megszeretném tanulni a huzot csukorbol a virágokat ,itt volt bemutato mesterektöl.
Még a másik hogy nagyon sok mindent be lehet szerezni,ilyenkor van árkedvezmény.
Volt grilázs muvészet is(ezzek a dolgok enngem nagyon vonznak),bemutaták ,hogy, hogy készitik.Sajnos itthon felejtetük a fénykepezögépet de küldöm a linket ahhol egy kicsit beletudsz nézni.http://www.gastromedia.ro/
,itt tudod követni hogy mikor hol van kiálitás.
Én is koszonok minden szép szot

Rozsika írta...

Kösyonom Angi