Oldalak

2011. július 31., vasárnap

Keresztelőre torta

Keresztelőre készíttetem min a két tortát az volt a kérés ,hogy fehér legyen,mind a kettő egy helyre ment. Az egyik diós krém szimpla piskóta,a másik szimpla piskóta csokis krém.


Nagyon igyekeztem, minden bejegyzést megírjak amiket készíttettem.Most el kell búcsúzzak pár napra még nem tudom pontosan hogy menyi időre,7 napra menjünk a fekete tengere és hazafelé a kárpátokba.Minden jót kívánok nektek .

Lófej torta

Idáig nem volt ilyen kéréssel dolgom, hogy lófej tortát kérjenek,nagyon nem is vágyakoztam ,előre féltem meg mondom igazán az ilyen kérést teljesitenni .Valahogy, hogy lófej ettől borsozik a hátam,lehet, hogy azért mer 5-éves koromba megharapott a szomszéd lova.
Erdei gyümölcs krém van benne és szimpla piskóta

Autobusz torta1

Kisfiúnak készült erdei gyümölcs krémmel és szimpla piskótából.

2011. július 27., szerda

Katicabogaras torta



Baba látogatóba vitték  de nem a pici babának, hanem van egy nagyobb testvére és neki, aki 2 éves.Csokis piskóta csokikrémmel töltve.Ezt  a típusú katicabogár figurát már készítettem 2-3 éve  és nagyon tetszett  ezért került erre a választásom.

Diabetikus torta

 
Cukorbetegnek készült,Gyümölcskrém van benne.

2011. július 20., szerda

Díjat kaptam!

Díjat kaptam Pannától és Marisztól indketöjüknek nagyon szépen köszönöm.
A díj szabálya a következő:
·                     A díjat olyan 10 embernek kell továbbadni, akiknek a blogját nemrég óta olvasom, azaz mostanában fedeztem el.
Akiket nem rég óta követek:  
Aleda 
Okki 
Biro Aniko 
Desszertke  
flozsuk
A szabályt meg kell szegjem, mert ennyi jut eszem be ,hogy mostanában kezdtem olvasni.



2011. július 12., kedd

Chip and Dale torta


A torta szimpla piskóta  erdei gyümölcs krémmel .A torta nagy fejtörést okozót, mert mikor rendelték akkor úgy értetem hogy dimenzióba kell elkészítsem ,de a végül is síkba gondolták(rajzolva).Hát egyik felől örvendtem neki,de amikor eldöntöttem, hogy milyen formát rajzolok rá és elkezdtem ecsetelni a festéket nem lett szép a festés ,az ecsetnek a nyoma mind látszót, nem tudom a melegé vagy másért,elégé ideges lettem volt itthon még egy másik féle karionkám(persze ezek mind ehetők)azzal is próbálkoztam de nem úgy sikerült mind ahogy elterveztem.A végeredmény ilyen lett.

2011. július 4., hétfő

Micimackó torta



Egy egy éves kisfiúnak készíttetem ,nagy torta volt ,hogy tudjam kihozni a rétet,a macit és a mézes bödönt,kb 17 tojásból volt mínusz a faragás.A torta barack krémmel volt megtöltve.A díszítés vajkrém és tejszín.

Díjat kaptam!


Díjat kaptam Angelától,amit nagyon szépen köszönök.


Szabályok:
1. Köszönd meg annak, akitől kaptad.
2. Irj egy posztot.
3. Küld tovább 12 blognak, ha annyit érdemesnek tartasz.
4. Értesítsd a kiválasztott blogokat.

  Tovább adnám a díjat a következők.
Lexana
flozsuk 
Edó
Biro Aniko 
Nudleee 
Eszter 
Ditta 
Panna 
Marika 
marisz57   
Anyatigris  
Ottis
Időközben Lexanától is megkaptam a díjat .Köszönöm neki is nagyom szépen.